לחיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/02/2015 | 13:01 | מאת: שירה

הי דר' בהמשך לשאלתי לעניין 1 מזרק רסטילן פרלן - חצי על צידי הפה והחצי הנותר בלחיים (רבע בכל לחי) - הלחיים אומנם די מלאות אך יש נקודת ריקון קלה שרק אני וחדי העין שמים לב, אך מי כמוך כרופאה בתחום יודעת כמה משהו שרק המטופלת עצמה רואה יכול להעיק ולהפריע השאלה היא אם בכלל רסטילן פרלן מתאים ללחיים (כי קראתי באינטרנט שסאב קיו מתאים ללחיים אך גם קראתי שרסטילן פרלן יכול להתאים למילוי לחיים. וזה יותר משתלם לי מאשר לשלם גם על סאב קיו וגם על פרלן) ואם אכן רבע מזרק בכל לחי ייתן שינוי כלשהו

24/02/2015 | 12:47 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

פרלן זו האפשרות היותר מתאימה עבודך. רבע מזרק זה אחד חלקי 20 של כפית (מזרק שלם זה חמישית כפית). עם כמות מזערית כזו קשה לי להאמין שניתן לתקן פגם כלשהו אלא אם כן הוא כל כך מזערי שלא רואים אותו

מנהל פורום מילוי קמטים