חומרי הזרקה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

15/02/2015 | 14:43 | מאת: שירה

ד"ר שלום רב אני בחורה צעירה בת 37 רופאה ייעצה לי בפגישת ייעוץ להזריק חומר בשם רסטילן פרלן (ראיתי ששאלו אותך עליו פה ) מזרק אחד כאשר חצי מזרק יוזרק אל צידי הפה והחצי השני יוזרק מעט בלחיים (רבע בכל לחי) הלחיים שלי די מלאות. האם רבע מזרק בכל לחי ייתן מעט שינוי בוסטי לפנים (אני לא רוצה שינוי דרסטי אלא משהו צנוע, לכן מסוקרנת אם אכן רבע מזרק לכל לחי ייתן שינוי כלשהו או מעט נפח) יום נפלא

16/02/2015 | 14:00 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

למרות שכל מזרק מכיל רק 1 מיליליטר (חמישית כפית) של חומר מילוי, בפנים שינויים מינימליים עלולים להיות בעלי משמעות רבה (לטוב ולרע). אם הלחיים שלך מלאות ממילא, מדוע צריך להזריק לתוכן?

מנהל פורום מילוי קמטים