משחה ועזרה לקמטים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

14/02/2015 | 14:56 | מאת: דנה

שלום, האם במשחת אדפרין יש רטין A ? כיצד החומר משפיע על העור? לי נתנו אותו לפצעים שיוצאים לי לפעמים אבל נראה לי שגם לקמטים על הדרך היא משפיעה האם כך?.. האם עם שימוש במשחה אני יכולה לעשות הזרקות של בוטוקס לאחריה או מילוי?? האם גורמת לנזק? אני פשוט מפחדת שלא תעשה לי נזק אם אשים אותה ו/או שבגללה לא אוכל לעשות בוטוקס או מילוי קמטים בבקשה אשמח לתשובה שתבהיר לי את השאלות ששאלתי. תודה מראש

16/02/2015 | 13:43 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אדפרין פועל בדיוק כמו רטין A. וזה נכון שהוא גם משפיע טוב על הפצעים. הוא לא מונע ביצוע זריקות. אם את עושה טיפולים אצל קוסמטיקאית, חשוב שתיידעי אותה, כי הוא גורם לעור להיות מעט רגיש יותר לטיולים חיצוניים.

16/02/2015 | 22:45 | מאת: דנה

שלום, קודם כל תודה רבה על התשובה. לי תנו לפצעים כמו שציינתי, אך האם אני יכולה למרוח את הקרם על כל הפנים גם אם אין לי פצעים על מנת שיועיל לקמטים? כמה הוא יכול להועיל האם הוא יכול לעשות נזק במיוחד שאני רוצה לעשות בוטוקס או מילוי קמטים ? האם אני יכולה במקביל להזרקות להמשיך ולהשתמש במשחה? אני יודעת שיש לי פה הרבה שאלות. אשמח ביותר אם תוכלי לענות וסליחה מראש על כל השאלות

מנהל פורום מילוי קמטים