פילינג סליצילי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/02/2015 | 19:19 | מאת: לירז

שלום דר, חברה שלי עברה פילינג סליצלי במרפאתך והתוצאות היו מאוד יפות. אפשר לקבל פרטים מה זה הפילינג הזה? האם עוזר לחטטים? וכמה זמן מחזיקה התוצאה? ואשמח לדעת גם מה המחיר. תודה. לירז

10/02/2015 | 23:43 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

זה פילינג המקלף את השכבות השטחיות של העור, מרענן אותו ומשפר פגמים שטחיים. עוזר לאקנה פעיל, מטשטש את האדמומית לאחר אקנה פעיל. לא מוחק צלקות של אקנה

15/02/2015 | 11:55 | מאת: לירז

תודה על המענה. אם כך מדובר הפילינג שטחי או בינוני? מה משך ההחלמה? ואשמח גם לדעת מה המחיר לפני שקובעת תור. תודה!

מנהל פורום מילוי קמטים