דרמה רולר ביתי לבחור בן 30

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/02/2015 | 17:02 | מאת: ליאור

ד"ר שלום רב, ברצוני להודות לך על הפורום הנפלא, שמעלה שאלות ומניב תשובות שיכולות לסייע לכל אחד ואחת מהמשתמשים. לגופו של עניין, ברצוני לברר בנוגע לדרמה רולר ביתי: אני בחור בן 30, עור מעורב ועדין, ללא אקנה/צלקות, אך כן קופרוזי מעט במקומות ספציפיים. האם יש אפשרות להתחיל להשתמש בדרמה רולר ביתי? אם כן, איזה עומק מחטים יכולים להתאים להתחלה לדעתך? לציין, כי משתמש ברטין A ע"ב יום-יומי כבר המון שנים ומעוניין שתהא החדרה יותר טובה עם שימוש במחטים של הרולר... אשמח לתשובתך, ליאור.

10/02/2015 | 23:37 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני מציעה שתתחיל במחטים של 0.5 ממ' פעמיים בשבוע עד שהעור יתרגל

מנהל פורום מילוי קמטים