דרמה רולר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/02/2015 | 23:48 | מאת: יעל

שלום ד"ר, רציתי בבקשה לשאול: אני עובדת מהבית אז אין לי בעיה לשים קרמים בבוקר. אני שמה בבוקר עם דרמה רולר בייתי 3 פעמים בשבוע רטין A ובשאר הפעמים בשבוע בלי דרמה רולר רטין A. לאחר מכן ישר קרם לחות. בערב לאחר שטיפת הפנים עם סבון יש לי סרום ויטמין סי 10 אחוזים וסרום נפרד של חומצה גליקולית 10 אחוז. האם אחרי התרגלות העור ניתן לשים את שניהם ביחד? או שלשים יום את זה ויום את השני? אני בת 32 ושאלה אחרונה, האם זה נכון שרוב סרומי הויטמין סי(כמובן 10 אחוז ומעלה) לא שווים הרבה כי הם מתחמצנים מהר? תודה מראש

09/02/2015 | 09:07 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

את עושה הכל כהלכה. העור אכן מתרגל וניתן להשתמש במוצרים במשולב. יש מעט מאוד מוצרים המכילים ויטמין C שלא הופכים אחרי שבוע למים ללא שום חומר פעיל.

מנהל פורום מילוי קמטים