הזרקות וחומרי מילוי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/02/2015 | 08:11 | מאת: רנה

בוקר טוב ד"ר. לאחר כמה זמן מהזרקות של חומרי מילוי (בעצמות לחיים מריונט וקמט בין אף לפה) ניתן לבצע ללא חשש כל טיפול שיניים וגם טיפולים קוסמטיים בפנים האם כשמעסים את הפנים החומר עלול לזוז (מלבד השעות הראשונות) - לאחר כמה זמן ניתן לחזור לשגרה הרגילה לחלוטין

08/02/2015 | 08:36 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

חומרים שמוזרקים בצורה נכונה (פיזור "טיפתי" ולא "אגמי" חומר) לא יכולים לעשות מעבר למספר שעות ראשונות לאחר ההזרקה. אפשר לחזור לכל השיגרה תוך מספר ימים כולל טיפולי שיניים.

מנהל פורום מילוי קמטים