חוטים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/02/2015 | 10:58 | מאת: תחיה

שלום אני מעונינת לבצע הרמת צוואר ולסת תחתונה באמצעות חוטי סילואט סופט. קראתי פה שמישהי רשמה על מקרים של סכנות. מהי הסכנה הכי קיצונית שידועה בספרות הרפואית בשימוש בחוטים אלו (ולו הנדירה ביותר). האם במקרה של סיבוך ניתן להסיר את כל החוטים מהפנים (או שבדומה לאפטוס קשה להסירם) ושאלה נוספת - האם לכל השנה יש להימנע מפעילות גופנית ועיסויים בפנים ? (אני מקפידה לבצע אימונים גופניים ועיסויים חודשיים בפנים) . אגב הבנתי כי החומר נספג במאת האחוזים כליל כליל , בדומה לחומצה היאלורונית כך שלא יישאר אפילו לא חלקיק של גוף זר בגופי

08/02/2015 | 08:40 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הסיבוכים הפוטנציאליים כוללים שטף דם, זיהום ונראות של החוט. אכן חוטי סולאט סופט בדומה לחומרי מילוי נספגים במלואם במהלך של כשנה. היתן לחזור לעיסויי פנים לאחר 3 שבועות לאחר הטיפול. מבחינת הפעילות הגופנית- אני ממליצה לחכות שבוע.

מנהל פורום מילוי קמטים