צלקות אקנה ופיגמנטציה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

31/01/2015 | 23:16 | מאת: ליטל

שלום רב, אני כבת 35 סובלת מאקנה יחד עם זאת אני סובלת מפגמנטציה אני נוטלת כ5 חודשים ראקוטן 40 מ"ג ליום מרופאת עור כמובן..{לפי החישוב שלה סיום הטיפול יהיה לאחר 7 חודשים } שאלתי היא כזאת: רופאת עור נתנה לי משחת הכנה לפיגמנטציה הכוללת בתוכה: HYDROQUINOE- 8% HYDROCORTZONE- 1% TRETINONE 0.025% השבת לי בעבר שניתן למרוח את המשחה בזמן לקיחת הראקוטן אך לאחר שאני מורחת אותה {בלילה כמובן וגם לא כל יום ..} ומורחת מקדם הגנה כמובן העור שלי אדמומי יבש וקצת מגורה מס' ימים ואז מתחיל להתקלף האם זה בסדר ? פשוט היכן שהיו לי הפצעים של האקנה {במיוחד באזור הלחיים } נשארו לי מעין כתמים אדומים שלא עוברים ... איך ניתן להבהיר אותם ? {ממש נקודות אדומות היכן שהיה פצע אקנה בעבר} ושאלה נוספת - {סליחה מראש על ריבוי השאלות} - האם ניתן למרוח קלו קוט עליהן? זה יעזור לשיפור מרקם העור באותו אזור ? { נראה כאילו הנקודות/ כתמים ממש בתוך העור ..} תודה רבה, שבוע נפלא

02/02/2015 | 12:44 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

המהלך שלך תקין. את יכולה להוסיף קלוקוט לטיפול (לא צריך מרשם). לא בטוח שיש לזה ערך נוסף

02/02/2015 | 13:13 | מאת: ליטל

תודה רבה לך על התייחסותך , את מדהימה וזה עוד לפני שהגעתי אלייך .. רק מה שהכי מטריד אותי בכל הסיפור האם הנקודות/כתמים האדומים על הפנים יעברו במהלך הזמן ? {כמובן שאמשיך את הטיפול כפי שפרטתי קודם...} והאם אפשר להמשיך לקחת ראקוטן גם בתום התקופה {7 חודשים 40 מ"ג } המשך יום נפלא

מנהל פורום מילוי קמטים