חוטים נספגים צוואר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

28/01/2015 | 10:57 | מאת: מורן

דוקטור הי אני בחורה בת 37 והשלתי 60 ק"ג. במסגרת הפגישות שלי אצל רופא הכירורג פלסטי (נמצאת בתהליך להסרת עודפי עור מהגוף) הרופא אמר לי כי הפנים שלי מורמות - הבעיה שלי היא שיש לי מעט עודף עור קל בצוואר העליון - איזור הסנטר והפלטיסמה העליון. כששאלתי את הרופא (הרופא שלי הוא מנתח בכיר ומאוד מוכר ומנהל מחלקה פלסטית של אחד מבתי החולים המוכרים בארץ) אם ניתן להסיר בניתוח בשילוב עם ניתוח להסרת עודפי העור, הוא ישר שלל ואמר שלמרות שיש לו אינטרס להרוויח כסף, הכנות מחייבת אותו לומר שזה מיותר וממילא בקושי רואים וכי זה מוסתר אצלי ושלא ממליץ עוד שנים רבות לגעת באיזור כי אני עוד מאוד צעירה. הוא גם הסביר שאצלי עודף העור לא נובע מהזדקנות העור אלא כמו שיש עודף עור בזרועות וירכיים יש מעט גם בסנטר והצוואר העליון ושבכלל הפנים שלי מורמות עבות ומלאות ולא אופייניות לבחורה שהשילה עשרות ק"ג. העניין הוא, שנכון שכל איזור הצוואר שלי חלק, אך עצם הידיעה כי קיים מעט עודף עור מפריע לי. כששאלתי על חוטים ענה ששיטת החוטים לא יעילה וגם ככה זמנית וכי בכלל הוא נגד שיטת החוטים גם אם נספגים. דוקטור, לדעתך, מה החוטים באיזור עודף העור היחסית קל של הסנטר והצוואר העליון בפלטיסמה עושים והאם באיזור זה החוטים מחזיקים בין שנה לשנתיים או זה איזור שהם נספגים מהר?

02/02/2015 | 12:48 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אם מדובר בעודפים קטנים, חוטים נספגים יכולים בהחלט להוות פיתרון. כשצריך ניתוח, לחוטים הללו אין יתרון.

מנהל פורום מילוי קמטים