חוטי סילואט

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

01/02/2015 | 14:49 | מאת: גלינה

אני בת 50 רופא המליץ לי על שימוש בחוטי סילואט או אפטוס והסביר שהם נספגים לחלוטין ואף מאושרים על ידי ה FDA - באותה נשימה הסביר כי מומלץ להימנע מספורט ועיסויים בפנים. לחילופין קראתי על חוטים בשם מירקו או מזו חוטים - האם אלו אותם חוטים? ואם לא מה מייחד אותם מחוטי סילואט או אפטוס מבחינת ספיגה. קראתי על מקראה שאישה אושפזה מחוטים לאחר כמה שנים ולא ניתן היה להוציא את כל החוטים שהוחדרו מפניה. האם כך הדבר גם בסוג מירקו או מזו חוטים ומה לגבי עיסויים בפנים ופעילות גופנית - הרופא הסביר לי שכל החוטים מלבד סילואט או אפטוס לא יחזיקו יותר מ 3 חודשים וגם אפקט ההרמה שלהם לא מורגש. בבקשה אשמח לקבל מידע על ההבדלים בין החוטים הללו וכמובן בטיחותם, ספיגתם ואם ניתן להוציא את כולם מהצוואר / פנים במקרה של סיבוך? וכמובן אם מותר אחר כך פעילות גופנית טיפולי פנים אפילציה וכו'

02/02/2015 | 12:54 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

רק חוטי סילואט ליפט מאושרים על ידי FDA.חוטי סילואט סופט (שזה מה שהציעו לך) אמורים לקבל אישור במהלך שנה הנוכחית. חוטי מיקריו יש במספר פורמטים: "קצרים" לשיפור איכות העור, ארוכים- להרמת העור. כולם יעילים במידת מה. סילואט אכן יעיל יותר מהחוטים הקצרים. לגבי חוטי פטוס אין לי ניסיון אישי ולכן לא אוכל לעשות השוואה.

02/02/2015 | 20:49 | מאת: שרה

סילואט וזה הרים לי קצת את העור למעלה וזה בהחלט מספק !

מנהל פורום מילוי קמטים