חומרים זמניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

01/02/2015 | 09:53 | מאת: שפרה

ד"ר מרינה חוטי ההרמה הנספגים הזמניים הם קוראינים ומרוסיה, אך הוסבר לי קיימים גם חוטי אפטוס נספגים האם אלו לא חוטים בעייתיים שבעבר היה כתוב עליהם הרבה ולא בשבחם, כגון פצעים שלא נסגרו, חוטים שבצבצו וכד' במידה ורופא אומר שמשתמש באפטוס זמני - האומנם ? או שמא זה אותו אפטוס של העבר האם זה נספג 100 אחוז ומתכלה לחלוטין מהגוף?

02/02/2015 | 12:47 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בחוטי אפטוס יש מספר סוגים, ביניהם נספגים ולא נספגים. חוטים נספגים בטוחים יותר מהלא נספגים. חלק גדול מתופעות הלוואי קשור לטכניקה הטיפולית ולא לחוטים עצמם.

מנהל פורום מילוי קמטים