שיפור מרקם העור ע"י משחות רפואיות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

25/01/2015 | 12:17 | מאת: ליאור

שלום ד"ר, אני משתמש כבר 5 שנים עם הפסקות קלות בין לבין במשחות שאני מקבל במרשם: רטאויט, אדפרין, לוקסיד (כמובן שרק אחת מהן בזמן הטיפול...) בהתחלה ראיתי שינוי דרמטי, קילוף ממשי של העור הישן וחידוש מרקם העור, בהיר ונקי מחספוס וכדומה. היות ואני משתמש על-בסיס יומיום במשך שנים במשחה ומעליה בקרם לחות, אני לא שם לב לשינויים כבעבר, האם זה נורמלי? האם הקילוף צריך להיראות לעיין לאורך כל השימוש בתכשירים? האם יצירת הקולגן זה העיקר לאחר הקילוף? אשמח להארות והערות שאני לא מודע להן.... שבוע טוב, ליאור.

26/01/2015 | 10:54 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אתה לא מפענח נכון את מה שאתה רואה. גירוי וקילוף שהיו לך, הם תופעות לוואי של הטיפול בשלבים התחלתיים והם קטנים בהמשך הטיפול. אם אינך רואה שום שיפור נוסף למרות הקפדה על מריחת התכשירים,תוכל לבקש מרופא עור מרשם להכנה רוקחית עם ריכוז גבוה יותר של החומר הפעיל.

מנהל פורום מילוי קמטים