טיפול משלים לאחר פילינג עמוק

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

26/01/2015 | 00:33 | מאת: עינת

ערב טוב דר לנדאו, ראשית רוצה לציין לשבח את עבודתך ומקצועיותך. עברתי טיפול פילינג עמוק שנעשה על ידך ואני מאוד מרוצה. אני אמורה להגיע לטיפול משלים/ תיקון ( שנועד למקסם התוצאות) לאחר הפילינג ומעוניינת לדעת מספר דברים: 1. האם התיקון/ שיוף כרוך בכאבים? 2. האם תהיה נפיחות בפנים ? 3. האם אוכל לתפקד באופן מלא מייד לאחר הטיפול? ברור לי שאהיה עם מסכה כשבוע.. אך אני בתקופת בחינות וחשוב לי לדעת שזה לא ישפיע על התפקוד. אשמח למענה המון תודה.

26/01/2015 | 10:56 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

תודה על המחמאות. התיקון דומה בכל לטיפול הראשוני אך מתבצע על שטח מוגבל ולכן כל התופעות קלות יותר משמותית.

מנהל פורום מילוי קמטים