כתמים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/01/2015 | 22:22 | מאת: מיכל

אני משתמשת בקליגמן. רציתי לדעת האם המרקם של המשחה יכול להיות קצת מחוספס עם "חתיכות"? בית המרקחת אמר שככה זה ושזה בסדר. אם זה כך, איך אפשר למרוח את המשחה בצורה אחידה על כל הפנים? האם קוטיזון 2.5% נחשב גבוה בתרכובת זו והאם יכולות להיות תופעות לוואי בשל הקורטיזון?

26/01/2015 | 10:48 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

המרקם של המשחה תלוי בהכנה. זה לא כורח המציאות. הידרוקורטיזון 2.5% זה גבוה כשמדובר בתכשיר שמשתמשים בן לארוך תקופה ממושכת. קירטיזון גורם להזדקנות מוקדמת של העור, הבלטת כלי דם ושיעור יתר.

מנהל פורום מילוי קמטים