חוטים נספגים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/01/2015 | 20:12 | מאת: יעל

האם חוטים נספגים בצידי פה לסת וסנטר עושים הרמה ומתיחה של אזור הפה ולחיים תחתונות והאם מעלימים חריצים בצידי הפה ולחיים. וכשרוצים לעשות מילוי בצידי האף, מה קודם למה. האם אפשר ביחד, או מתחילים במילוי או בחוטים, ולאחר כמה זמן. תופעות לוואי לטיפול בחוטים. הוראות מיוחדות לפני ואחרי טיפול. והאם אפשר לעשות ספורט אחרי הזרקת חוטים נספגים. האם אפשר לדעת עלות של חוט/כמות.

17/01/2015 | 18:50 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

החוטים הנספגים מתחלקים לשני סוגים עיקריים: חוטי PDS המשפרים את איכות העור וחוטי חומצה פולילקוטית עם קונוסים הגורמים להאזיזים הגוררמת העור. את הטיפול בחוטים ניתן לעשות יחד עם ההזרקה. בכל מקרה לא מדובר בהעלמה או מחיקה של קמטים, אלא על שיפור וטשטוש. אפשר לעשות ספורט מייד לאחר הטיפול בחוטי PDS. אחרי החוטים מהסוג השני, יש להימנע מספורט מספר ימים. עלות הטיפוח תלויה בוס גהחוטים ומספרם

מנהל פורום מילוי קמטים