פילינג

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/01/2015 | 01:06 | מאת: ליהי

שלום דר? מעוניינת לדעת איזה סוגי פילינג שאינם בלייזר נעשים במרפאתך? הכוונה לפילינג כימי/ מכני ולא לפילינג עמוק שנעשה בחדר ניתוח. מה משך ההחלמה מפילינג המבוצע במרפאתך? והאם בימים הראשונים לאחר הפילינג ניתן לתפקד כרגיל? (לעבוד מהבית/ ללמוד) תודה!

12/01/2015 | 12:32 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

במרפאתי נעשים סוגים שונים של פילינג" משטחי ועד בינוני, לאינדיקציות קליניות שונות, כדון אקנה, פיגמנטציה, שיפור איכות העור. זמן ההחלמה נע בין 0 ל-שבוע ימים תלוי בעומק וסוג הפילינג.

מנהל פורום מילוי קמטים