פילינג כימי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/01/2015 | 22:38 | מאת: רחל

היי, ברצוני לשאול מה הבדל בין פילינג כימי לטיפול לייזר? אני סובלת מפיגמנטציה וצלקות אקנה עשיתי בעבר מס' טיפולי לייזר וכתוצאה מכך התפרץ לי האקנה וכיום נותרו לי צלקות בעיקר באזור הלחיים . בעקובת כך אני חוששת שוב לעבור טיפולי לייזר שמה יתפרץ לי שוב האקנה - נקודה לציון - כיום מטופלת בראקוטן כ- 4.5 חודשים אשמח לברר יותר על פילינג כימי , האם גם כאן יש דרגות ? מה העלות של זה ? או מה האלטרנטיבה שיש בעניין ? האם יש משהו שניתן לעשות בזמן נטילת הראקוטן כדי לעזור לעור להחלים מהצלקות ? סליחה מראש על ריבוי השאלות ותודה ענקית מראש,

12/01/2015 | 12:30 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קשה לתת המלצות בלי לבדוק את העור שלך. בכל מקרה חשוב שתדעי שלא ניתן למחוק צלקות לא בלייזר ולא בפילינג. ההבדל בין לייזר לפילינג הוא שבפילינג התוצאות מושגות בטיפול אחד (הכרוך בזמן החלמה של שבוע ויותר), בעוד שבלייזר מדובר בסדרה טיפולית (6-8 טיפולים עם זמני החלמה של כמה ימים לאחר כל טיפול). כדי למנוע התפרצות חוזרת של אקנה, יתכן ויהיה צורך לעשות טיפולים תחת מינונים נמוכים של רואקוטן

מנהל פורום מילוי קמטים