מילוי בפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/01/2015 | 22:28 | מאת: יהלי

שלום רב, אני מעוניינת לעשות מילוי בפנים - מצידי האף לפה / מתחת לעיניים /ובאזור הלחיים. שאלתי היא: איזה חומר מומלץ יותר רסיטלן פרלן או סטילז'? האם לכל אזור מומלץ חומר מילוי שונה ? באיזה חומר מילוי את נוהגת להשתמש והתוצאות היינן טובות ומחזיקות לאורך זמן מניסיונך העשיר? תודה מראש על התייחסותך , בברכה,

12/01/2015 | 12:26 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

באופן כללי רוב הרופאים משמשים בחומרי מילוי על בסיס חומצה היאלורונית. חומרים אלה קיימים בסמיכויות שונות, כך שניתן למצוא מענה טוב לאינדיקציות קליניות שונות, לאזורים שונים בפנים ולזוגי עור שונים. קיימים מותגים שונים של חומצה היאלורונית, הנבדלים זה מזה. לכל רופא העדםות אישיות משלו. מוצרים רסטילן מאושרים על יד FDA שזה "הסמן הימני" של הבטיחות והיעילות.

מנהל פורום מילוי קמטים