לייזר לפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/01/2015 | 22:32 | מאת: רות

שלום, בת 40 האם לייזר בפנים מייצר קולגן?- האם זה נותן נפח לפנים? ומונע קמטוטים בעתיד? מה ההבדל בין פילינג לייזר- האם בלייזר לא יווצר עור דק?

05/01/2015 | 09:24 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

על איזה לייזר מדובר? לייזר זו קרינת אור. קרן לייזר בארוך גל שונה מחוללת תהליכים ביולוגיים שונים לחלוטין. כך קרני לייזר הנספגים במלנין, גורמו להסרת שיער או הסרת כתמים חומים. קרני לייזר שנספגים בכדוריות דם, מעלימות ורידים או קופרוז. קרני לייזר שנספגות במים, גןרמות לצריבת האור ופילינג בעקבות כך. אם שאלתך באפן כללי "האם קרני לייזר יכולות לגרות קולגן", התשובה היא שיש קרניםם שיכולות, בעוד שאחרות לא משפיעות בכלל. את צריכה לציין איזה סוג מכשיר מדובר. שום לייזר לא נותן נפח בפנים.

מנהל פורום מילוי קמטים