מילוי ע"י שומן עצמי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/01/2015 | 22:26 | מאת: יעל

שלום, מה דעתך ד"ר על מילוי של שומן עצמי מתחת לעיניים? אני מגיל 18 שמה קונסילר יש לי שחור מתחת לעיניים. כבר כמה שנים שזה רק הולך וגדל ומתפשט. כיום אני בת 39 כל אזור כיס הדמעות כשאני כמה בבוקר שחור זה ממש זוועה מראה עייף ואם אני ללא קונסילר מעירים לי "שיש לי שחור". יש לציין שכיום יש גם שקיעה אז אני מאמינה שניתן למלא. שאלות: זה נכון שתאי שומן יכולים לגדול או לנדוד? מה דעתך בנושא? באמת שנמאס לי ממראה הפנדה. ואני מחפשת פיתרון סופי וקבוע. תודה לך.

05/01/2015 | 09:28 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

שומן יכול לשמש כחומר מילוי. יש לו יתרונות וחסרונוטת לעמות חומר מילוי "במזרק מוכן". לגבי אזור מתחת לעיניים- לא בטוח שהשומן הוא האוםפציה הטובה ביותר. לגבי מה שאת מתארת את מצבך, נראה לי שמדובר בבעיה מורכבת הכולל צורך בהרחקה ניתוחית של השקיות ורק אחר כך פילינג ו/או מילוי. את צריכה לךהיבדק על ידי מומחה. לא נראה לי נכון לקבל יעוץ בפורום

מנהל פורום מילוי קמטים