פגמנטציה בלחי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

01/01/2015 | 22:10 | מאת: יעל

שלום, יש לי מעט פגמנטציה בלחי אחת. בעבר הרופאה אמרה שזה מאקנה אולם לא סבלתי מעולם מפעי בגרות אך כן יש מעט סימנים אדמדמים קטנים מתחת לעור + פגמנטציה. אף אחד לא מסכים לתת לי אנטיביוטיקה ומשחות לא עוזרות. שאלות: האם אפשר לבצע לייזר בלחי באזור שיש או שעושים לכל הפנים כדי שלא יהיו הבדלים? האם זה מסוכן, זה יוצר עור דק כמו בפילינג כימי? האם ידוע לך על משחה שבאמת מועילה? ולמה לא רושמים אנטיביוטיקה? הדרגה ממש קלה.

05/01/2015 | 09:31 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

צר לי לא אוכל לענות לך למה לא נותנים לך אנטיביוטיקה. אולי בגלל שחושבים שזה לא טיפול מתאים למצבך.. אנטיביוטיקה לא עוזרת לפיגמנטציה. על איזה סוג לייזר את מדברת? יש משחות שעוזרות לפיגמנטציה.

מנהל פורום מילוי קמטים