שאלה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

17/12/2014 | 20:28 | מאת: אילנה

בת 45. משתמשת שנים ברטוויט (מינון 0.05%). העור כבר ממש התרגל ולא נראה לי השפעה כל שהיא על הפנים. לאחרונה המליצה לי הקוסמטיקאית לעשות הפסקה עם רטוויט ולעבור לקרם מחברת BIO FOR. הקרם שקיבלתי מהקוסמטיקאית של חברה זו שמכיל בתוכו רטינול, חומצות אלפא ובתא הידרוקסי. מה דעתך?

21/12/2014 | 23:06 | מאת: אילנה

28/12/2014 | 12:54 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

רטויט זו תרופה. את מחליפה אותה בקרם קוסמטי בעל פוטנטיות נמוכה בהרבה... אם את רוצה לקבל תשובות בזמן, אל תשרשרי את הפניות שלך- את חוסמת אותן.

מנהל פורום מילוי קמטים