צלקת בעקבות טיפול לייזר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

13/12/2014 | 21:11 | מאת: ליטל

שלום רב, עשיתי לפני כחצי שנה טיפול לייזר בפנים {למיטב ידיעתי המכשיר של אלמה מדיקל- ישנם 2 ראשים אחד מהם כמו מסרק.. והשני גלגלת , את סביר להניח מכירה ...} נהייתה לי צלקת על האף.. למרות שהבטיחו שהמכשיר לא עושה צלקת.... האם יש תכשיר או משהו שאוכל לעשות כדי לשפר את מראה הצלקת ? { המליצו לי על KELO-COTE -קלו קוט משחה למניעה וטיפול בצלקות האם זה יעזור? } נקודה לציון: אני לוקחת ראקוטן 40מ"ג - { היו לי צלקות אקנה פנימיות ובגלל זה פניתי לטיפול הרביום ואחר שזה לא עזר עשיתי טיפול לייזר . כבעבור חצי שנה מאז הטיפול האקנה פרץ .. ובשל כך אני לוקחת ראקוטן .. { עשיתי את הטיפולים אצל רופאה .. וכרגע אין לה פיתרון מוצלח ... } בקיצור תסבוכת שאין לי מושג איך יוצאים ממנה..} יש לך עצה מה לעשות? תודה מראש,

15/12/2014 | 09:54 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

כמו שאת מתארת קשה לתת מענה על מצב מורכב שכזה מבלי לראות את המצב. הצלקות באף בדרך כלל מתרככות עם הזמן והופדות כמעט בלתי נראות. בכל מקרה אם תרצי שאראה אותך, צלצלי ל-099505151. אם את חברת מכבי, אוכל לראות אותך במסגרת הקופה

15/12/2014 | 23:05 | מאת: ליטל

קודם כל תודה על התיחסותך, הלכתי לאותה רופאה שאצלה עשיתי את טיפול הלייזר והיא המליצה לעשות שוב טיפול לייזר לצלקות בפנים כתוצאה מאקנה ...{באזור הלחיים בעיקר} ואת הצלקת באף למלא בחומצה הילורונית . האם מומלץ או יותר נכון מותר בזמן השימוש לעבור טיפול לייזר ? או שעדיף להמתין לסיום הטיפול? שאלה נוספת? האם מותר לעשות הזרקות בזמן שימוש בראקוטן? אבדוק אפשרות להגיע אלייך אני לא חברת מכבי אך יש לי ביטוח רפואי פרטי של כלל האם זה יעזור ? תודה מראש ,

מנהל פורום מילוי קמטים