הזרקת שומן

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/12/2014 | 18:13 | מאת: שרה

האם היית ממליצה על הזרקת שומן למילוי קמטוטים מסביב לשפתים (כדי להשיג תוצאה לאורך זמן) וכמו כן למילוי השקעים מהאף לפה? מדובר על פרוצדורה שתעשה בזמן מתיחת פנים? תודה

09/12/2014 | 08:45 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לא ניתן למלא קמטוטים סביב הפה על ידי הזרקת שומן. ניתן להוסיף נפחים. האם זה מה שהפנים שלך צריכות?

09/12/2014 | 11:38 | מאת: שרה

שלום מרינה- תשובתך נותנת לי מענה חלקי ותודה לך על כך. מלבד קמטוטים מסביב לפה יש לי גם 2 חריצים עמוקים שהולכים משתי קצוות הפה כלפי מטה (ונותנים הבעת מרירות), ו2 שקעים- לא עמוקים במיוחד- מהאף לפה שפחות מטרידים אותי. מה הפתרון האופטימלי- מילוי בשומן? מתיחה? או לא זה ולא זה. הרבה תודה.

מנהל פורום מילוי קמטים