פיגמנטציה בזמן שימוש ראקוטן

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

06/12/2014 | 23:40 | מאת: מריה

שלום רב, אני כבת 35 סובלת מאקנה {יצא לי בעקבות שינויים הורמונלים ו2 לידות, לא היה לי בגיל ההתבגרות} יחד עם זאת אני סובלת מפגמנטציה באזור ה-T ובלחיים ומתחת לעיניים .. אני נוטלת כ3 חודשים ראקוטן 40 מ"ג ליום מרופאת עור כמובן..{לפי החישוב שלה סיום הטיפול יהיה לאחר 7 חודשים } שאלתי היא כזאת: רופאת עור נתנה לי משחת הכנה לפיגמנטציה הכוללת בתוכה: HYDROQUINOE- 8% HYDROCORTZONE- 1% TRETINONE 0.025% האם ניתן לקחת את ההכנה הזאת בזמן השימוש בראקוטן ? הפחד שלי שלא תהיה התנגשות עם התרופה } האם ההכנה הזאת {לאורך זמן כמובן} תפתור את בעיית הפיגמנטציה? האם יש לך להציע משחה/ הכנה טובה יותר שניתן לרכוש ? אודה לך על תשובתך, שאלה שנייה : האם בזמן נטילת הראקוטן אפשר לעשות הזרקות בפנים או שעדיף להמתין לסיום הטיפול?

09/12/2014 | 08:49 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אפשר בהחלט לשלב את השמחה עם הרואקוטן. קחי בחשבון ששני התכשירים מייבשים מאוד את העור ומגבירים רגישות לשמש.

מנהל פורום מילוי קמטים