שימוש ברטוויט או בלוקסידר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

30/11/2014 | 11:31 | מאת: לילך שלומוביץ

ד"ר מרינה שלום רב, אני בת 42 ומשתמשת ברטאויט 0.05% כקרם לילה בידיעה שמשחה מסוג זה הינה בעלת פעולות המיטיבות עם העור ומסייעת במניעת הזדקנות העור. ברצוני לשאול: 1. האם יש הבדל בין לוקסיד ובין רטאויט, או ששתיהן מיועדות גם לטיפול באקנה וגם בסיוע במניעת הזדקנות? 2. האם ישנה משחה אחרת שאת ממליצה עליה? 3. האם ניתן להשתמש במשחות אלו גם מסביב לעיניים? אודה לך על תשובותייך, לילך

01/12/2014 | 10:03 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לוקציד ורטויט זהות מבחינת האפקט שלהן בהצערצ העור. אני ממליצה על שימוש קבוע בתכשירים מסוג זה קשה להשתמש בהם סביב העיניים, כי הם עלולים לגרום ליובש וגירןי סביב העיניים. אם את כן מצליחה "לסבול" אותם סביב העיניים, הרי זה מבורך

מנהל פורום מילוי קמטים