ביו אלקמיד וטיפולים נוספים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

30/11/2014 | 09:05 | מאת: ציפי כהן

לפני 6 שנים הוחדר לי ביו אלקמיד ללחיים. אני יודעת שזה חומר מסוכן. איך אני יכולה להמשיך בטיפולים נוספים כמו חוטים או מילויים מבלי לגרום נזק לשתל?

01/12/2014 | 10:07 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ביואלקמיד התברר בדיעבד כחומר שעלול להזדהם ולגרום לתגובות בעור. אני לא ממליצה על חוטים או התערבויות נוספות באזור שבו הוזרק ביואלקמיד, אך אין בעיה לטפל באזורים אחרים. בכל מקרה כל טיפול בפנים (כולל טיפולי שיניים) מחייבים כיסוי אנטיביוטי כדי למנוע זיהום בשתל של ביואלקמיד

מנהל פורום מילוי קמטים