חומרי מילוי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

19/11/2014 | 15:15 | מאת: אורטל

שלום אני מתעניינת כרגע לגבי מילוי קמטי ההבעה "של החיוך" בין השפתיים לאף. רציתי לדעת איזה חומר הכי מומלץ למילוי הקמטים האלה (אצלי זה ממש שקעים), ובכלל לאיזה חומר יש את הכי פחות תופעות לוואי והוכח שאינו מסרטן. בפרט אשמח לשמוע דעה על רסטילן.

20/11/2014 | 17:07 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הקמט שאת מתארת ניתן למילוי על ידי כל חומרי המילוי הקיימים- חומצה היאלורונית, רדיאס, אלנסה. חומצה היאלרורונית היוא חומר מילוי הכי פופולארי נכון להיום. אף אחד מהחומרים הללא איננו מסרטן

מנהל פורום מילוי קמטים