משחה הבהרה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/11/2014 | 08:30 | מאת: מילי

שלום רב אני משתמשת במשחה שנקנתה אצלך 6 אחוז אני ידעת שזה ללא קורטיזון אבל האם אפשר להמשיך איתו לכל החיים כבר נקנה אצלך שלוש פעמים אצל המזכירה השתמשתי עם קצת הפסקה והכתמים חזרו האם זה לא מזיק להשתמש בו כל החיים

20/11/2014 | 17:10 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הכתמים חוזרים כשאת מפסיקה להשתמש כי את סובלת ממלזמה או מסיכת הריון. זוהעי פיגמנטציה הורמונלית שמופיעה אצל נשים בגיל הפוריות. פיגמנטציה זו מתנהגת כמו "מחלה כרונית" עד גמר תקופת הפוריות , זאת אומרת נוטה לחזור ולהופיע ולכן דורשת טיפול החזקה קבוע עד גיל המנופאוזה. השימוש בקרם הוא בטוח לחלוטין

מנהל פורום מילוי קמטים