דרמרולר ביתי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

17/11/2014 | 18:38 | מאת: עדי

שלום ד"ר לנדאו, כמה שאלות: 1. האם בעת שימוש בדרמה רולר ניתן למרוח גם סרום לעבור עם הרולר ולאחר מכן באותו טיפול למרוח רטין A ושוב לגולל על העור או שלא כדאי לערבב שני חומרים? 2. האם ניתן לעשות דרמה רולר 3 פעמים בשבוע כל פעם 10-15 דק' או שזה יותר מדי? 3. לא הבנתי איך נכון לחטא את הדרמה רולר האם לשפוך עליו אלכוהול ישירות או עם צמר גפן? תודה רבה

17/11/2014 | 20:08 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני מציעה שתעבדי עם דרמרולר רק עם חומר אחד. 3 פעמים בשבוע זה בסדר. 15 דקות זה יותר מדי. את יכולה להסתפק ב-5 דקות לצורך ניקוי0 - תגלגלי את הרולר על פני נייר טישוי עבה ספוג באלכוהול

מנהל פורום מילוי קמטים