שימוש בראויט 0.025% ללא חשיפה לשמש

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

12/11/2014 | 11:18 | מאת: נלי

שלום ד"ר, אני משתמשת שנים בראטויט על בסיס יומיומי ולפתע בצוואר הופיע כתם גדול אדום ולאחר יומיים נהפך לחום ומגרד (מתחיל ונראה כמו קילוף...) השאלה האם מדובר בפיגמנטציה (לא נחשפתי לשמש) או שמה בעור שהולך למצב של התחדשות כתוצאה מהשימוש (כנראה שהפרזתי באזור הצוואר...מעולם זה לא קרה במשך המון שנים). אודה לתגובה, מאד מודאגת שיישאר כתם חום בצוואר. נלי.

17/11/2014 | 12:59 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אגן מדובר בתופעת לוואי של שימוש ברטוויט בעור הצוואר, הנובעת מגירוי יתר של העור והתפתחות פידמנטציה תגובתית. אם את גם מתיזה בושם באזור זה, הסיכוי ל"הסתבכות" עולה. תפסיקי למרוח גשי לרופא עור ובקשי משחה על בסיס סטרואידים והיזהרה מהשמש.

מנהל פורום מילוי קמטים