קרם פילינג שקיים אצלך במרפאה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/11/2014 | 14:17 | מאת: מפוחדתתתת מכתמים

דר מרינה , שלום רב!אני סובלת מזה זמן רב בכתמים נסבלים מעל השפה ובצד העין, לאחרונה התווסף כתם חדש במצח, אני מקפידה מאודדדדד על מקדם הגנה ולא מבינה למה יוצאים לי כתמים חדשים( למרות שקיימת נטייה גנטית וכמו כן אני בת 36). מה המלצתך? האם הקרם פילינג שנמכר במרפאתך יכול להעלים אותם? האם יש מצב שאם אשתמש זה עלול לגרות את העור ויתווספו כתמים? האם מומלץ לשלב ראטוויט ?, האם יש מצב שתכשירים של קליניק מסייעים מאוד( קיבלתי המלצה מחברה). אני מוכנה לנסות הכל אך מפחדת שזה עלול להחריף את הבעיה, כי כרגע מדובר בכתמים די בהירים שרק אני רואה . אודה לתשובתך המהירה, תודה מראש.

17/11/2014 | 13:03 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הייתי מאוד שמחה לעזור לך, אבל קיימות פיגמנטציות שונות וכל אחת דורשת טיפול אחר. ולכן, לצערי, לא אוכל לענות על שאלתך בלי לראות אותך במרפאה. (טלפון 09-9505151)

מנהל פורום מילוי קמטים