יובש בעקבות רטוויט?

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

09/11/2014 | 10:38 | מאת: אסנת

משתמשת כשבוע וחצי ב0.05 בערב. הפנים יבשים מאד. הפסקתי לעת עתה. שתי שאלות- 1. האם אחרי המנוחה שאני נותנת לעור להמשיך עם ה-0.05 והאם ניתן למרוח מעליו ק. לחות או הזנה בערב. 2. בבקר - מסנן קרינה הרי מייבש והעור גם כך יבש אז האם אפשר לחות? מעליו או מתחתיו? תודה!

11/11/2014 | 09:15 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

תמיד חשוב למרוח קרם לחות על רטין A אחרת העור מתייבש. לאחר הפסקה תחדשי את המריחה, הקטיני כמות ותוסיפי קרם לחות. בבוקר מסנן קרינה- חובה. גם אותו תמרחי על קרם לחות.

12/11/2014 | 10:07 | מאת: אסנת

מנהל פורום מילוי קמטים