אחוז הרטין A בקרם הבהרה 8 ממרפאתך

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/11/2014 | 06:38 | מאת: אפרת

שלום רב ד"ר לנדאו, אני סובלת ממלזמה מזה שנים, לפני כשנה רכשתי קרם הבהרה 8 ובזמן הטיפול חשתי כי הכתמים התבהרו , אך לא לחלוטין... אני יודעת שעלי להתמיד חודשים ואף שנים...עם בוא החורף ברצוני לשוב ולחדש את הטיפול, אני מודעת ליתרונות של משחת רטאוויט גם לצורך שימור מפני התבגרות העור אני בת 34 ...ומתלבטת מה מומלץ יותר רטאוויט או קרם ההבהרה ממרפאתך? האם שילוב בין השניים אפשרי? ובאיזה אופן? אודה מאד לתשובתך

11/11/2014 | 10:10 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

תלוי מה הבעיה של העור. אם יש פיגמנטציה כלשהיא, רטין A לא פותר את הבעיה. בקרם הרקוח יש גם רטין , בנוסף למרכיבי הבהרה. A

מנהל פורום מילוי קמטים