פילינג קפה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

03/11/2014 | 20:58 | מאת: ריקי

שלום דר נכבדה, קראתי על פילינג העשוי מגרגרי קפה בשם פרנק שלמיטב הבנתי עוזר לאלקנה וצלקות אקנה. האם מוכר לך המוצר והאם באמת עוזר או משפר? תודה על המענה וערב נעים

11/11/2014 | 09:53 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לא מכירה את המוצר הספציפי לא הצלחתי למצוא שום חומר עליו. קפאין הוא חומר ממריץ זרימת דם, פולי קפה עתירים בנוגדי חמצון. לקפה טחון מרקם גס שיכול לשפשף את העור. מכאן, לטעון שפילינג קפה יכול עזור לאקנה- הדרך ארוכה ואני לא מציעה שתעשה על עצמך ניסיונות

מנהל פורום מילוי קמטים