חומצה סליצילית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

31/10/2014 | 14:17 | מאת: ליאור

שלום לד"ר לנדאו היקרה, אני בחור בן 30 והעור נראה בסדר, אך יש חוסר אחידות בצבע ובמרקם שלו עקב אקנה בעבר וכמובן מרוץ השנים. ברצוני להתעדכן בעניין חומצה סליצילית: האם נמכרת ללא מרשם רופא (בית מרקחת)? האם אפשר למרוח על הפנים בבית או רק אצל רופא מוסמך? איזה אחוז מומלץ בהתחלה? אשמח לתשובה, ליאור .

11/11/2014 | 09:18 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ניתן לקנות חומצה סליצילית בבית מרקחת בצורת נוזל של 2%. לפי מה שאתה מתאר את העור שלך, ספק אם התכשיר ישפיע עליך לטובה. כדאי שתתיעץ עם רופא עור

מנהל פורום מילוי קמטים