שקע בלחי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

30/10/2014 | 12:17 | מאת: מיכל

שלום ד"ר מרינה לפני כחצי שנה החל להיווצר לי שקע בלחי הימנית שמאוד מפריע לי מבחינה אסטטית. פניתי לקליניקה אסטטית לביצוע מילוי רק בלחי זו והוזרק לי בפעם הראשונה מזרק אחד של סטילאג', לאחר כחודשיים הגעתי שוב לאחר שהשקע לא נעלם והזרקתי שוב כמות 2 מזרקים מאותו החומר. כעבור מס' ימים החומר ירד למטה והייתה נפיחות שעברה ואז השקע חזר לגודלו המקורי. החומר פשוט לא יוצר לי נפח ונעלם . אודה על תשובתך בבקשה

04/11/2014 | 20:02 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

או שהחומר לא מתאים לך או שצורת ההזרקה לא היתה נכונה או שהכמות שהזריקו לך אינה מספקת כדי למלא את הפגם

מנהל פורום מילוי קמטים