עדי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

23/10/2014 | 21:52 | מאת: צלקות אקנה

שלום דר לנדאו, שמעתי על משחה שמיוצרת בקוריאה העשויה מריר חלזונות, על אף שזה נשמע מגעיל, לפי התגובות נראה כי המשחה נהדרת לעור הסובל מצלקות אקנה ומאקנה. האם ידוע לך על המשחה והאם זה באמת עובד? תודה.

26/10/2014 | 10:09 | מאת: עדי

כוונתי היא לחטטים קטנים בעור הפנים וגם לסימנים אדומים שנותרו על העור. תודה

28/10/2014 | 16:08 | מאת: דנה

ומאיפה הזמנת אותה? תודה,

30/10/2014 | 10:23 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ריר חזונות מכיל כמויות גדולות של חלבונים, אנטיאוקסידנטים וחומצה היאולורונית. לאחרונה מספר חברות קוסמטיות ייצרו תכשירים המבוססים על ריר חלזונות גינה (Helix aspersa) וטוענים שלתכשיר זה יש השפעה מיטיבה על העור. מדובר בתכשירים קוסמטיים ואין שום תימוכין מדעיים רפואיים שאכן לתכשיר יש השפעה כזו.

מנהל פורום מילוי קמטים