התפרצות אקנה לפני מחזור

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/10/2014 | 20:40 | מאת: עדי

היי דר מרינה. בת 29 עם עור שמן תמיד סבלתי מאקנה וטופלתי ברואקוטן. העור שלי שמן ולפני מחזור יש התפרצות נוראית של אקנה שלוקח המון זמן עד שעוברת. מה אפשר לעשות? בהנחה שהריון זה משהו שמתוכנן מבחינתי בטווח הלא רחוק תודה!

21/10/2014 | 11:43 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

זה הסצנריו הכי מורכב. לפי התיאור שלך את צריכה טיפול ממשוך במינון נמוך של רואוקטן. זה שאת מתכוונת להרות בקרוב, פוסל לחלוטין אפשרות זו. כדאי לנסות סדרה של פילינגים סליציליים לפני ההריון, כדי להביא את העור למצב אופטימלי לפני ההריון, מתוך תקווה שהוא יימשך גם אחרי שתהיה הרה.

מנהל פורום מילוי קמטים