רטיןa

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/10/2014 | 12:46 | מאת: גל

בת 39 .אני משתמשת ברטאוויט לסירוגין כבר שנתיים לסימני גיל. הרטאויט מגרה לי את הפנים ורוב הזמן הפנים די יבשות והאפידרמיס ניראה דק. האם אדפרין גם מטפל בסימני הזדקנות באותו חוזק כמו הרטאויט ופחות מגרה?האם האדפרין מעודד יצירת אלסטין וקולגן כמו רטאויט והאם כדאי להשתמש לאחר מריחתו בקרם לחות? סליחה על כמות השאלות פשוט העור שלי נראה עייף כבר זמן רב. אודה לך מאד על תשובות. בברכה גל.

18/10/2014 | 20:22 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

כדי שלא יהי גירוי עור כשמשתמשים ברטין A, אני ממליצה להשתמש בכמויות זעירות של החומר (פחות מגרגיר אורז על כל הפנים) ומייד לאחר מכן למרוח קרם לחות בנדיבות. אדפרין יכולה להיות אופציה, כי לרוב הוא פחות מגרה את העור

מנהל פורום מילוי קמטים