פילינג

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

17/10/2014 | 03:21 | מאת: אור

שלום - אני בת 60 ומעונינת לקבל טיפול פילינג. עורי כהה כמו של תימנים-גוון חום כהה. האם יהיה הבדל בין גוון הפנים- המקבל צבע לבן לאחר פילינג לבין שאר הגוף והאם הפנים ייראו כמו ''מסכה'' לבנה יפה...?בברכה - אור

18/10/2014 | 20:33 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לפי שאלתך, אני מבינה שאת מתענינת בפילינג לקמטים. פילינג שה בעבר אכן היה גורם להלבנת העורץ בשיטות המודרניות אין הלבנת יתר של העור. הבדךי הגוון קיימים רק בשנה הראשונה ואז מטשטשים. התוצאות של הטיפול הן משמעותיות מאוד ונשארות לשנים ארוכות. אם את רוצה עוד מידע, אנא צרי קשר עם המרפאה- 099505151

מנהל פורום מילוי קמטים