בוטוקס שאלה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

06/10/2014 | 18:29 | מאת: יעל

הי, אם אני מתחילה מעט מאוד לקבל סימני גיל ( בת 39) קצת במצח לא ממש קמטים אלא מעט חריצים חלשים עדיין לא בולט. גם באזור שבין האף לשפתיים מתחיל להיות שביל נראה לי כתוצאה מהדלדלות הלחיים. הטיפול בשני האזורים הוא בבוטוקס? תוכלי להסביר לי האם בוטוקס מונע החמרה או מעלים את מה שכבר נוצר? או שאולי צריך מילוי? תודה.

08/10/2014 | 12:54 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הקמטים בחלק העליון של הפנים מטופלים בבוטוקס, אשר מטשטש את הקמטים או מעלים אותם, תלוי בחומרתם ואם ממשיכים לעשות זריקות בוטוקס באופן סדיר, הוא מונע היווצרותם מחדש. הקמטים בחלק התחתון של הפנים (בין האף לפה) מטופלים על ידי זריקות מילוי. גם כאן הטיפול מטופל בקמטים הקיימים ומאיט היווצרות קמטים חדשים

11/10/2014 | 22:02 | מאת: יעל

תודה על התשובה. רציתי לשאול בקשר לבוטוקס: 1.האם יש כמה סוגים של בוטוקס כמו בחומרי מילוי? 2.האם יש תופעות לוואי או סיכונים בהזרקה למצח? 3. מה טווח מחירים של בוטוקס ואיך מגיעים אלייך? תודה

מנהל פורום מילוי קמטים