שאלה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

09/10/2014 | 21:31 | מאת: יעל.א

שלום וחג שמח, שחקתי בטמטומי באזור הפטמות ומרטתי שערות שהן ללא פיגמנט ואני אגב שחרחורת. כתוצאה מכך צמחו מס בודד של שערות בעלות צבע כהה שחור. הבנתי שהטיפול הוא רק באפילציה. שאלתי: האם האפילציה זה כמו לייזר וצריך לתפוס את השערה בשלב מסויים של צמיחתה כדי שהטיפול יצליח? וגם אם המחט כעת תהיה על השיער ללא הפגמנט באם לא תצליח להוריד את השערה לצמיתות יצמח לי במקומה שיער כהה??. שורה תחתונה אני חוששת למרוט שיער פן המצב יוחמר ובמקום יער פלומתי חסר פיגמנט יצמח לי שיער שחור. מודה מראש לתשובתך.

11/10/2014 | 16:57 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ברצוני להסב תשומת לבך שזה פורום מילוי קמטים. מציעה שתפני שאלתך לפורום מתאים

מנהל פורום מילוי קמטים