דרמרולר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

28/09/2014 | 01:46 | מאת: שירז

היי דר', מספר שאלות, אודה להתייחסותך: 1. מעוניינת לדעת האם דרמרולר ביתי יעיל לטשטוש צלקות אקנה? 2.האם הטיפול הביתי כואב ויש צורך בחומר מאלחש לפני? 3.אפשר בבקשה לדעת כמה עולה דרמרולר ביתי במרפאתך? 4. אני שנה וחצי אחרי פילינג עמוק, האם מותר לי להשתמש בדרמרולר לצורך שיפור ושימור התוצאות? סליחה על ריבוי השאלות, אשמח להתייחסות. תודה

02/10/2014 | 00:55 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

דרמרולר ביצי יעיל במידת מה לטשטוש צלקות- אל תצפי לניסים. בגלל שבטיפול ביתי מדובר במחטים קצרות, אין צורך בטשטוש. דרמרולר במרפאתנו עולה 450 ¤. (דרמרולרים נבדלים באיכות המחטים) מותר לך להשתמש בדרמרול ביתי אחרי פילינג עמוק.

מנהל פורום מילוי קמטים