דרמה רולר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

22/09/2014 | 18:48 | מאת: שירז

היי ד"ר, קראתי בפורום שאת ממליצה על דרמה רולר לשיפור צלקות אקנה. רציתי לשאול האם את מוכרת את המכשיר או איפה מומלץ לקנות וכן, מה החומרים שצריך לשים על הפנים לפני השימוש, או שמא מספיק שהעור יהיה נקי ועם קרם לחות?

23/09/2014 | 09:33 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

דרמרולרים לשימוש עצמי נמכרים במרפאתי. היתני לרכישה גם באינטרנט, אך חשוב להקפיד על איכות המחטים. רצוי לשלשב עם תכשיר פעיל כמו רטין A, אבל אפילו ללא שום קרם, יש להם יעילות

23/09/2014 | 17:31 | מאת: שירז

ד"ר לנדאו, תודה על המענה. האם הטיפול הביתי כואב? יש לשים חומר מאלחש לפני? האם ניתן להשתמש בדרמרולר שנה לאחר פילינג עמוק לצורך שימור ושיפור העור?

מנהל פורום מילוי קמטים