מחירים להזרקות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

14/09/2014 | 18:45 | מאת: שרי

שלום לך, כידוע כולנו רוצות להיראות עם עור צעיר ויפה ועכשיו כל רופא (וברובם לא רופאי עור או פלסטאים) נותנים מחירים שונים וגבוהים מאוד. איך אפשר לדעת אצל מי איזה חומר שווה את המחיר האם יש חומרים יקרים באמת? הייתי בטיפול אצל רופא שנחשב.. לקח 2000 למזרק ולא רואים שום הבדל לפני ואחרי. אנא קצת סקירה. תודה

15/09/2014 | 09:26 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אין לי תשובה. שאלתך נכונה לגבי כל תחום. למשל איך בוחרים רופא שינים? מקובל לחשוב שרופאי עור או כירורגים פלסטיים הם בעלי הכשרה טובה ומעמיקה יותר בכל הקשור לתחום זה. המחירים ככל הם גם גבוהים יותר.

18/09/2014 | 14:56 | מאת: שרי

יש חומצות היאלורוניות יוקרתיות ויש זולות אז צריך לעשות שיעורי בית !!!!

02/01/2015 | 17:19 | מאת: ליאת

הבנתי שחומרים מאושרי FDA נבדקו היטב מבחינת עמידות ובטיחות והם גם עולים יקר יותר. אני אישית מעדיפה לשלם יותר ולקבל את הכי טוב. לגבי רופא קשה לדעת, תבדקי מחברות שלך איפה הן הוזרקו ואחר כך תבדקי מהרופא משהו עם FDA

מנהל פורום מילוי קמטים