רואקוטן הגיל מאוחר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

14/09/2014 | 09:14 | מאת: רחלי

שלום. אני בת 35. התחלתי לקחת רואקוטן 20 מ"ג כל יום בחודש הראשון ואח"כ הומלץ לי להעלות מינון. רציתי לדעת 1. תוך כמה זמן הפצעים יעלמו? 2. האם מותר להשתמש גם ברט אויט במקביל - הפנים מלאות :( 3. האם מותר להשתמש באקניל ווש כי הצאטפיל לא מוריד איפור. 4. האם כדאי להעלות מינון ומתי? תודה רבה

14/09/2014 | 14:24 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לצערי אף אחד לא יכול לומר לך מתי הפצעים יעלמו. יש אנשים שכבר אחרי שבועיים של טיפול, הפנים מתנקות ויש כאלה שזה לוקח להם 6 חודשים. אינני רואה טעם להשתמש ברטויט כשנוטלים רואקוטן- זו אותה תרופה. מותר להשתמש באקניל ווש לגבי העלאת מינון- רק רופא שמטפל בך ורואה אותך יכול להמליץ על שינוי במינון התרופה.

מנהל פורום מילוי קמטים