צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

13/09/2014 | 21:03 | מאת: שני

שלום דר' לנדאו כל כך אשמח אם תעזרי לי. אני בת 40 עם צלקות אקנה מכל מיני סוגים . רציתי לדעת אם אני כולה לבדי לשפר מצב הצלקות עם דרמה רולר, ואם כן - מה לקנות ואיך ובאיזו תדירות להשתמש... תודההההה

14/09/2014 | 14:19 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

דרמרולר ביתי יכול בהחלט לשפר במידה מסוימת את מראה הפנים המצולקות. את צריכה לרכוש רולר עם מחטים באורך של 0.2-0.5 ממ' ולהשתמש בבית פעמיים בשבוע תוך שמירה קפדנית על כללי הניקיון והסטריליות

14/09/2014 | 22:36 | מאת: שני

תודה רבה רבה על התקווה שנתת לי :)!!! איך לשמור על סטריליות? לשטוף פנים לפני הטיפול עם סבון ולחטא עם אלכוהול את הדרמרולר לפני כל שימוש?

14/09/2014 | 22:42 | מאת: שני

ועוד שאלונת... כמה דקות בערך לגלגל את הרולר? תודה :)

15/09/2014 | 22:11 | מאת: סילביה

אני מטפלת בצלקות עם סבון צמחי מרפא של אמה לורה, התחלתי רק לפני שבועיים אבל אני מתחילה כבר לראות שיפור. הוא נועד לזרז איחוי. מה זה הדרמהרולר עליו שאלת?

מנהל פורום מילוי קמטים