צניחת לחיים קלה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

13/09/2014 | 16:48 | מאת: מריה

שלום, אני בת 42. יש לי צניחה קלה של הלחיים. לא משהו דרמטי אך מבגר מעט במבט כללי של הפנים. מה הדרך הטובה ביותר לטיפול? לקבלת מראה כמה שיותר טבעי. תודה

14/09/2014 | 13:54 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לפי מה שאת מתארת מדובר בצניחה קלה ולכן הדרך הטובה , הקלה, והטבעית ביותר היא להרים את הלחיים על ידי חומר מילוי. לשם כך אני נוהגת לבקש מהפצינטית להבחא תמונה טובה מגיל צעיר יותר, על מינת לראות כיצד הלחיים נראו אז. על ידי כך אפשר לשחזר את המראה ולא ליצור משהו חדש, שלךא בהכרח יהיה לטעמך. אם הנפילה רצינית יותר, יש צורך לשקול ניתוח הרמת פנים

מנהל פורום מילוי קמטים